475.- / 245.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Beliggende på kanten af Peblinge Sø har Lago længe dannet et samlingspunkt mellem Nørrebro og Indre By. Her kan du sætte dig til rette og nyde udsigten ud over vandet. Når solen går ned, reflekteres solnedgangen i søens vand gennem restaurantens vinduer. Med sine rustikke vægge og åbne træværk kombineret med moderne materialer er der lagt op til en oplevelse fyldt med hyggelig, lækker og nærværende stemning.
I restaurantens hjerte ligger baren – ikke kun fysisk, men også i madoplevelsen. Lago specialiserer sig nemlig i cocktails som den perfekte parring til maden. Får du lyst til at dykke ned i Lagos udvalg af kreative cocktails, kan du fra din plads følge med, når Lagos bartendere kreerer de drinks, de matcher specielt med din menu.
Hos Lago er bæredygtighed i fokus i alle retter og drinks, der serveres. Faktisk i sådan en grad, at Lago lige har vundet en "Green Circle"-pris i 360° Eat Guide. På din aftenmenu finder du blandt andet en strandkrabbe-bisque – det bæredygtige og smagfulde alternativ til en klassisk hummer-bisque. Fokusset på bæredygtighed betyder også, at alle dele af råvarerne bruges på tværs af produktionen. Får du en ret med gulerod i, kan du være sikker på, at hele guleroden er kreativt anvendt i alt fra frokosttallerkenen til hovedrettens cocktail.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse du Lagos 4-retters aftenmenu, “Dip in the Lago”. Da menuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke råvarer der er tilgængelige. Men den kunne se således ud:
Ceviche af helleflynder med brændt sesam, agurk, æble samt sauce på citronmelisse og citrus.
Strandkrabbebisque og selleriravioli med krabbe og dild.
Stegt andebryst med persillerod, rosenkål, kastanje og sauce med kråser.
Oplevelsen afsluttes af desserten: En blodappelsinsorbet med mandelkage, saltkaramel og vaniljeparfait.
475.- / 245,-
Adresse:
Korsgade 1, 2200 København N
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.