495.- / 275.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
På hjørnet af Kompagnistræde og Badstuestræde i Indre By finder du Norrlyst. I hele fire år i træk er Norrlyst anerkendt på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste — og når du har besøgt restauranten, er du ikke et sekund i tvivl om, hvorfor.
I den summende kælderrestaurant får du ikke kun velvære for ganen. Indhyllet i et gammelt, rødt bindingsværkshus byder restauranten på et intimt rum med lavt til loftet, rå stenvægge og fritlagte træbjælker. Duften af veltilberedte råvarer fylder rummet fra det åbne køkken og vækker forventningen til det kommende måltid. Fra din plads kan du følge med i kokkenes nøje arbejde, mens de med omhu sammensætter og lægger sidste hånd på den nøje sammensatte aftenmenu.
Norrlysts køkken er i høj grad præget af friske, lokale grøntsager og urter. De fleste af grøntsagerne kommer nyopgravede fra en gård, der ligger kun 75 km fra Indre By. Kødet kommer fra biodynamiske landmænd.
Aftenmenuen præsenterer et sæsonpræget udvalg af varme retter, der serveres alle ugens dage. Menuen er sammensat med udgangspunkt i de råvarer, der bugner i vinterens forråd - gode råvarer, der kan smages.
Oplevelsen du får:
Med denne oplevelse får du en 4-retters aftenmenu hos Norrlyst. Da menuen på Norrlyst er sæsonbetonet, kan den derfor ændre sig alt efter, hvilke råvarer, der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
På første servering får du tatar af dansk kvæg med karse-emulsion, syltede bolchebeder og sprød malt. Hertil får du Norrlysts luftige manitobabrød med pisket, brunet smør på kærnemælk.
Anden servering består af perlebygotto med stegt kammusling samt havgus fra Arla Unika, portobellosvampe og syltet hokkaido.
På tredje servering, aftenens hovedret, får du stegt kuller med med Sauce Royale med sennepskorn og ørredrogn, stegte jordskokker og spæde kålskud fra Kiselgaarden.
Til dessert, og hermed aftenens sidste servering, får du Norrlysts chokoladekage med sorbet på blodappelsin, brændte figner og kvæde.
495.- / 275,-
Adresse:
Kompagnistræde 8, 1208 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.