I midten af Indre Bys pulserende Vestergade finder du Gabrielle. Tager du et kig ind gennem vinduerne, kan du næsten narres til at tro, at du står på et parisisk fortov. Wienerstolene, de hvide duge og den gule farve på væggene giver nemlig associationer til de bistroer, du finder bag de parisiske vinduer.
Det samme gør menuen: Her kombinerer køkkenet kreativt franske klassikere med det bedste fra den københavnske madscene. Med en udmærkelse på Michelin-guidens Bib Gourmand-liste i 2024 er der vidst heller ingen tvivl om, at du hos Gabrielle får en spiseoplevelse, der er værd at huske.
I maden tages der udgangspunkt i den franske bistro-oplevelse, der kombineres med det bedste fra det nye nordiske køkken. I køkkenet lægges der vægt på brugen af friske, lokale råvarer. Derfor fornyes Gabrielles menu altid med sæsonerne. Det betyder, at du sjældent får den samme oplevelse to gange, hvilket gør Gabrielle til et sted, du bliver nødt til at besøge igen og igen
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du en 5-retters aftenmenu hos Gabrielle. Nu hvor vinteren er over os, afspejler menuen de hjertevarme smage, der findes blandt vinterens råvarer. Da menuen er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke råvarer der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
Første servering består af soupe á l’oignon med karamelliseret løg, timian, gruyere & gougeres.
Hertil serveres brød på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian.
På anden servering får du afbagt knoldselleri med artiskok, confiteret citron, comté sauce og beurre noisette.
Tredje servering byder på dagens fisk med pomme puré, rosenkål, senneps-vinaigrette, fiske-blanquette og ventrèche.
Til dessert vil du få en sød tallerken bestående af laufoutis med kirsebær og is på tonkabønner.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.