725.- / 375.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Med plads midt i Operaparken, er Væksthuset et sted, der med sin organiske arkitektur går i ét med de omkringliggende haver. Beliggende på sin helt egen ø er Væksthuset ikke bare en restaurant - det er en destination, der danner rammen for en helt særlig oplevelse, som sammenfatter arkitektur, mad og natur.
Nu hvor efteråret er over os, kan du søge ind i Væksthuset som et frodigt tilflugtssted fra det kolde vejr. Her kan du dykke ned i en menu, der er sammensat ud fra årstidens skiftende råvarer, lokalt høstede urter og planter fra øens egne haver. Alt bliver tilberedt i det åbne køkken, hvor der står kokke med baggrunde fra Michelin-verdenen.
Restaurantens arkitektur byder på 360-graders gulv-til-loft-vinduer, som giver en panoramaudsigt til Operaparkens seks forskellige temahaver. Som sæsonerne skifter, gør udsigten det samme. Dette skaber en gennemført forbindelse mellem det indendørs spiseområde og de udendørs haver, der ændrer sig i takt med årstiderne. I Væksthusets indre finder du en grøn middelhavshave, som forstærker følelsen af at spise i harmoni med naturen.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du Væksthusets 7-retters aftenmenu. Menuen er sæsonbetonet og kan variere afhængigt af tilgængelige råvarer. Den kunne se sådan her ud:
Aftenen begynder med Væksthusets udvalgte snacks: En sprød vaffel med kardemomme-ostecreme, kastanje med honning, kål og trøffel.
Herefter serveres forretterne: Svampe-velouté med sprøde shiitake-svampe, rosmarinolie og croutoner, dådyr-carpaccio med røget mayo, gremolata og mizuna, samt sauteret selleri med mascarponecreme, rugbrødscrumble og salvie.
Hovedretten byder på andebryst med pastinakpuré, grillede rosenkål og rødbedesauce, samt julesalat med pære, blå ost og valnøddeolie.
Måltidet rundes af med to desserter, der plejer enhver sød tand. Først nydes en kvædesorbet med tørrede hindbær og hvid chokoladeskum. Derefter afsluttes aftenen med sorbet på varme krydderier med karamelliserede macadamianødder, appelsin og rom.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
725.- / 375,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.