695.- / 375.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Kun 10 minutters metro-rejse fra Indre København kan du træde ind i Hotel AC Bella Sky, og tage elevatoren op til 23. etage. Dette er vejen til SUKAIBA - Danmarks bedste hotelrestaurant i 2023. Med sin imponerende udsigt ud over Amager fra 76 meters højde, er Sukaiba en restaurant, der ikke bare imponerer øjnene, men også kreativt forener forskellige køkkener.
Hos SUKAIBA får du ikke bare en lokal udsigt - maden tilføjer i den grad et globalt udsyn. På SUKAIBA kombinerer man nemlig danske råvarer med panasiatiske smage. Køkkenchefens hjerte brænder nemlig for det asiatiske køkken.
Køkkenchefen, Adam Kälmann, tidligere køkkenchef på Michelin-anbefalede Norrlyst, har brugt lang tid på at sammensætte en ny menu, der balancerer det bedste fra begge verdener. Dette kommer til udtryk i de spændende retter og uvante smagskombinationer som f.eks. tatar med hoisin-mayo og tapioka, eller is lavet på ristet sort sesam og mizu yokan.
Oplevelsen, du får:
Med denne oplevelse får du en helt ny 7-retters menu hos SUKAIBA. Menuen er sæsonbetonet, og kan derfor skifte med årstidens råvarer. Men den kunne se sådan her ud:
Til forret er der 3 serveringer bestående af tatar med ristet mini-majs, hoisin-mayo, soja-tapioka. Krustade med kewpie-mayo og forårløg. En ret på endive-kimchi med mynte, kimchi-vinaigrette og boghvede. Få hertil SUKAIBAs signaturbrød.
Herefter kommer en mellemret bestående af kammusling, grøn karry-bouillon og bagt daikon
Til hovedret skal du smage miso-bagt hvid fisk, glaserede majroer, lotusrod, sansho- og wasabi-sauce
Desserten er en ristet sort sesam-is med nashi-pærer og mizu yokan. Velbekommen!
Menuen kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal blot oplyses ved booking.
695.- / 375,-
Adresse:
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.