345.- / 175.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
I Vestergade i Indre By finder du en parisisk fortovsrestaurant i københavnske klæder - vi taler selvfølgelig om ingen andre end Gabrielle.
Gabrielle er fransk på den fede måde. Wienerstolene, de hvide duge, og den gule farve på væggene giver associationer til de bistroer, du finder bag de parisiske vinduer. Med sine stuk-lofter og åbne køkken er der hos Gabrielle skabt en atmosfære, som elegant kombinerer det moderne København med den franske romantik.
Maden kombinerer lige så den velkendte bistro-oplevelse med det bedste fra det nye nordiske køkken. Gabrielles madoplevelse er så god, at den i 2024 landede blandt Michelin-guidens nye tilføjelser til Bib Gourmand-listen.
Køkkenet lægger vægt på brugen af friske, lokale råvarer, hvorfor menuen skifter med sæsonen. Med efterårets indtog afspejler frokostmenuen de hjertevarme smage, der bugner i den kølige sæsons forrådskammer.
Oplevelsen, du får:
Da menuen hos Gabrielle er sæsonbetonet, kan den skifte alt efter, hvilke friske råvarer, der er tilgængelige. Men den kunne se sådan her ud:
Forret bestående af klassisk rørt tatar med kartoffelchips, hjertesalat kørvel og olivenolie.
Hertil hjemmelavet brød lavet på Ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør, hvidløg og timian.
Hovedret bestående af farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller.
Afslutningsvis med en dessert af pocheret pære, vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
345.- / 175,-
Adresse:
Vestergade 3, 1456 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.