345.- / 175.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Menuen hos Gabrielle er en hyldest til det franske køkkens ekspertise, hvor smagene tager dig på en kulinarisk oplevelse, der fusionerer de traditionelle rammer for fransk gastronomi med et strejf af københavnsk innovation. Med efterårets kommen er menuen nu skiftet til at indeholde flere dybe karakteristiske smage fra årstidens forrådskammer.
Oplev charmen ved en ægte fransk bistro midt i Københavns pulserende hjerte. Gabrielle, der er blandt Københavns nyeste tilføjelse på Michelin-Guidens Bib-Gourmand-liste 2024, er beliggende i violinbyggeren Pauli Merlings værksted fra 1929 og byder på en god blanding af klassisk fransk bistroelegance og moderne finesse. Med sine stuklofter, et åbent køkken og en hyggelig pejs skaber Gabrielle en atmosfære, hvor tradition møder nutid.
Oplevelsen du får:
4-retters frokostmenu hos Restaurant Gabrielle. Det er en sæsonbetonet menu, der skifter efter årstidens råvarer. Start f.eks. din frokost med en klassisk rørt tatar på okse med olivenolie, hjertesalat og kartoffelchips. Dertil får du deres brødservering på ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian. Til hovedret kan du smage farseret kyllingebryst, hønseblanquette, sprødt kyllingeskind, morkel, stegte majs og kantareller. Til dessert kommer der en pocheret pære med vaniljeis, ristet mandelcrumble, chokolademousse og chokoladesauce
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
345.- / 175,-
Adresse:
Vestergade 3, 1456 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.