250.- / 125.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Odette har lyttet til den store efterspørgsel efter flere restauranter med moderne smørrebrød og velsmag uden dogmer på aftenkortet. Derfor vil du fremover kunne opleve det ikoniske smørrebrødskoncept som tidligere har opnået stor succes på søsterrestauranten, Norrlyst, når den talentfulde køkkenchef, Mathias Schmidt Kristiansen, tager sine kokkeknive med sig og overtager køkkenet på Odette.
Norrlyst har længe høstet stor anderkendelse for sin smørrebrødsoplevelse med fokus på lokale, økologiske og biodynamiske råvarer. Netop dette har skaffet dem en Bib-Gourmand og anbefaling i Michelin-Guiden. Denne tilgang fortsætter nu hos Odette, hvor du kan forvente den samme dedikation til kvalitet og velsmag.
Norrlyst har været notorisk kendt for at være et svært sted at få bord - nu kan du få en tilsvarende oplevelse 50 meter nede ad gaden.
Oplevelsen du får:
2 stk. valgfri smørrebrød hos Odette. Inspireret af og dedikeret til naturen, sæsonen og de stedkendte råvarer. Blandt de moderne smørrebrød kan du starte med en klassisk eller nyfortolket sildemad eller i stedet vælge røget makrel med puffet kartoffel med dildstøv, agurk-brunoise, estragon mayonaise og ørredrogn. Fra fisken kan du bevæge dig over i et stykke Tatar med urtecreme på kefir, friske tyttebær, maltcrumble og brøndkarse og karse eller en kyllingesalat med ingefærsyltet gulerod, sprøde løg og citronmayo. Du kan også vælge blandt virkelig ambitiøse vegetariske versioner. Om det er silden, kødet, fisken eller det grønne, du foretrækker, kan du frit vælge og skabe din egen unikke smørrebrød oplevelse hos Odette.
250.- / 125,-
Adresse:
Kompagnistræde 18, 1208 København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.