695.- / 375.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Højt hævet over København - på toppen af det ikoniske Bella Sky Hotel - finder man SUKAIBA. Med en unik placering på Amager og nu som en del af den anerkendte Norrlyst-familie, udmærker SUKAIBA sig i at kombinere nordiske råvarer med japansk elegance. Fra det øjeblik du træder ind i restauranten, kan du nyde den betagende udsigt over byen gennem de store panoramavinduer. Atmosfæren er sofistikeret og indbydende, perfekt til en aften væk fra byens travlhed.
I køkkenet tager køkkenchef Jacob Brink Lauridsen, der b.la. har en fortid hos Alchemist, Molskroen og Noma, udgangspunkt i en fusion af nordisk og japansk køkkenkunst, hvor sæsonens bedste råvarer præsenteres med stor omhu og kreativitet. Hver ret er nøje sammensat for at levere en harmonisk smagsoplevelse, hvor kvaliteten af råvarerne altid er i centrum. I 2023 vandt SUKAIBA prisen for Danmarks bedste hotelrestaurant foran de seneste tre års vinder; den Michelin-bestjernede Marchal på luksushotellet d’Angleterre.
Oplevelsen du får:
En 7-retters middag hos SUKAIBA. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start f.eks. din middag med hiramasa tun, ingefær og æble, som giver en frisk og delikat begyndelse. Herefter kan du nyde stegte kammuslinger med blomme-sake og caviar, som bringer en eksklusiv og raffineret smagsoplevelse til bordet.
Nyd derefter indisk fladbrød med roser og mango, en overraskende kombination af sødme og krydderier.
Til hovedret får du hele tre serveringer. Start med koreansk BBQ kylling med broccoli efterfulgt af stegt rødspætte med porre og Tom Yum sauce, og endelig confiteret svinebryst med peber og kimchi, en fyldig og aromatisk ret. Alle tre retter er fulde af smag og perfekt tilberedt.
Til dessert kan du forkæle dig selv med pære, kokos og creme anglaise, en sød og cremet afslutning på din middag.
Menu kan også fås vegetarisk eller pescetarisk, dette skal oplyses ved booking.
695.- / 375,-
Adresse:
AC Hotel Bella Sky, 23 Etage Martha Christensen Vej 5
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.