345.- / 175.-
Billetter Solgt
325.- / 165,-
Menuen hos Gabrielle er en hyldest til det franske køkkens ekspertise, hvor smagene tager dig på en kulinarisk oplevelse, der fusionerer de traditionelle rammer for fransk gastronomi med et strejf af københavnsk innovation. Det er en sæsonbetonet menu, der skifter efter årstidens råvarer.
Oplev charmen ved en ægte fransk bistro midt i Københavns pulserende hjerte. Gabrielle, Københavns nyeste tilføjelse på Michelin-Guidens Bib-Gourmand-liste 2024, er beliggende i violinbyggeren Pauli Merlings værksted fra 1929 og byder på en god blanding af klassisk fransk bistroelegance og moderne finesse. Med sine stuklofter, et åbent køkken og en hyggelig pejs skaber Gabrielle en atmosfære, hvor tradition møder nutid.
Oplevelsen du får:
4-retters frokostmenu hos Restaurant Gabrielle. Det er en sæsonbetonet menu, der skifter efter årstidens råvarer. Start f.eks. din frokost med frisk tatar på okse med olivenolie, trøffelmayo, syltede solbær, crouton og Mizuna. Dertil får du deres brødservering på ølandshvede fra Mejnerts Mølle med smør på hvidløg og timian. Til hovedret kan du smage Poisson du Jour, smørstegt med nye kartofler, ærter à la Française og sauce fiskefumé med Piment. Til dessert kommer der et syrligt indslag med en citrontærte med lemon curd, citronsorbet og brændt marengs.
Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
345.- / 175,-
Adresse:
Vestergade 3, København K
Indløsning:
socials
© 2023 eater. All rights reserved.