Kurv

4-retters aftenmenu hos Norrlyst

450.- / 225.-

Michelin-anbefalet: 4-retters aftenmenu hos Norrlyst – Topanmeldt nordisk mad i hjertet af København

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

4-retters aftenmenu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Beliggende i hjertet af København, byder Norrlyst, en restaurant med Bib Gourmand-anerkendelse, velkommen. Norrlyst er berømt for sin dedikation til lokale, biodynamiske ingredienser. Her får grøntsagerne en fremtrædende rolle på grund af deres enestående kvaliteter og komplekse smagsprofiler.

Restaurantens menu spænder bredt med både kødfulde og vegetariske retter, som tilbyder noget for enhver smag. Fra din plads kan du iagttage kokkenes passion og præcision i det åbne køkken. Køkkenchef Mathias fører an med en sæsonbaseret menu, der fremhæver de friske råvarer i deres mest naturlige og smagfulde form.

Oplevelsen du får:

En 4-retters aftenmenu hos Norrlyst. Menuen er sæsonbetonet og skifter med årstidens råvarer. Start din aften ud med en delikat forret af oksetatar med svampecrudité, friterede kapers, syltede sennepsfrø, grøn pebermayo, og sprøde løg. Serveres med brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle, pisket smør med porreaske. Følg op med en let og smagfuld mellemret bestående af zucchini ledsaget af lardo, syltede shiitake svampe, grøn pebermayo, stegt hvidkål og sprøde østershatte. Til hovedret serveres der bagt torsk med en sauce Maltaise. Serveres med Pommes Rösti, fennikel crudité og sølvbedeeller. Aftenen vil blive rundet af med en dessert, der kombinerer is på brunet smør med karamelliserede cashewnødder, hvid chokoladeganache, yuzu gel, kumquats og tonkacrumble.

Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.


450.- / 225,-

Adresse:

Kompagnistræde 8, 1208 København V

www.norrlyst.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Norrlyst.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. August, 2024
  • Værdibeviset kan bruges mandag - søndag. kl. 17:00-23:00 (sidste booking kl 20:30)
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til 4-retters aftenmenu Hos Norrlyst.
  • Menuen kan fås vegetarisk eller pescetarisk, Husk at oplyse dette ved booking.
  • Booking foretages online hos Norrlyst og skal anføres med “Eater aftenmenu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre