Kurv

11-retters sushimenu hos Kinome

647.- / 289.-

Moderne japansk gastronomi: 11-retters sushimenu hos Kinome - det bedste fra det japanske køkken, forenet i en symfoni af globale smage.

Udsolgt

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

11-retters sushimenu

Billetter Solgt

100%

325.- / 165,-

Som de første sommertegn, blomstrer Restaurant Kinome – med en fornyet og inspirerende menu. På Kinome fejrer de sommerens ankomst, hvor naturen og gastronomien forenes i en symfoni af farver og smage. Den nye menu, væver japanske madtraditioner sammen med smage og teknikker fra hele verden. Hos Kinome transcenderer den klassiske sushi madoplevelse og udfolder sig i en indbydende palette af japanske fusionsretter, hver især præget af kreativitet og gastronomisk præcision.

Fra det øjeblik du træder ind på restauranten, bliver du omfavnet af en varm og indbydende atmosfære, hvor indretningen afspejler den kulinariske filosofi: lyst og luftigt med et minimalistisk design og elegant træarbejde. Hos Restaurant Kinome er hvert besøg en mulighed for at opleve nye smagskombinationer og sensoriske overraskelser.

Oplevelsen du får:

En 11-retters menu hos Kinome. Nyd tempura af kammusling indpakket med spidskål, shiso ponzu med wasabi-skum. Smag tempura reje med kold somen og reje på sprød sesam toast. Frisk tartar af fjordrejer med wasabi og ørredrogn. Nyd tun med tang, avocado, ceviche og krydret rødbede. Prøv sydende laks med ingefær, purløg, sesam og japansk yuzu ponzu. Smag nigiri med tun, laks og reje. Sprød temaki med kimchi-tun og krydret kimchi sauce. Slut menuen af med tre søde retter sprød chokolademousse sandwich. Nyd dagens is og smag vanilje ganache med majs og sprødt ris.

647.- / 289,-

Adresse:

Strandvejen 68C, 2900 Hellerup.

www.Kinome2920.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere (Max 15)
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Kinome.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. August, 2024.
  • Værdibeviset kan kun bruges søndag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 17:00 - 21:00.
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 11-retters menu på Kinome.
  • Booking foretages online hos Kinome og skal anføres med “Kinome 11-retters menu” i kommentarfeltet.
  • Menuen kan bestilles som Take-Away via Telefon eller email til Kinome. Bestilling skal ske med min. 24 timers varsel. Tillæg på 10 kr pr. person for take away-pakke og pose.

Få de nyeste tilbud før andre