Kurv

6-retters aftenoplevelse hos Gabrielle

495.- / 265.-

En ægte fransk bistro: 6-retters aftenoplevelse hos Gabrielle – hvor de traditionelle rammer for fransk gastronomi møder Københavnsk kreativitet.

KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

6-retters aftenoplevelse hos Gabrielle

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Billetter Solgt

100%

495.- / 265,-

Menuen hos Gabrielle er en hyldest til det fransk køkken, hvor smagene tager dig på en kulinarisk oplevelse, der fusionerer de traditionelle rammer for fransk gastronomi med et strejf af Københavnsk kreativitet. Oplev charmen ved en ægte fransk bistro midt i København. Gabrielle, som er beliggende i violinbyggeren Pauli Merlings værksted fra 1929, har hurtigt etableret sig som en fransk klassiker på den københavnske madscene, og vi er begejstrede for at introducere deres helt nye aftenmenu, som repræsenterer det ypperste inden for moderne fransk gastronomi.

Oplevelsen du får:

Nyd en 6-retters aftenmenu hos Gabrielle. Menuen er sæsonbetonet og skifter efter årstidens råvarer. Begynd for eksempel med deres tre sprøde snacks: sprød panisse med friskostcreme og syltet ratatouille, derefter en krustade med karameliseret løg og revet comté, og til sidst luftige gougères med comtécreme.

Smag deres forførende steak tartare lavet af økologisk okse, med krydderurter og sennepsurt. Dertil serveres deres friskbagte brød på ølandshvede fra Kornby Mølle, krydret med hvidløg og timian.

Du kan også prøve deres berømte parisiske gnocchi til hovedret med stegte artiskokhjerter, brune bøgehatte og syltede kantareller samt en cremet Comté-sauce. Eller prøv kuller med saltbagt selleri, ristede hasselnødder og sauce med purløg og rogn. Til dessert kan du nyde deres puff pastry med crème pâtissière, æblekompot, vaniljeis og en varm mørk chokoladesauce.

Adresse:

Vestergade 3, 1456 København K.

www.restaurantgabrielle.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Gabrielle.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. maj 2024.
  • Værdibeviset kan bruges mandag - lørdag kl. 17:00 - 23:30 (sidste bestilling kl. 21:00).
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til en 6-retters aftenmenu på Gabrielle.
  • Booking foretages online og skal anføres med “Eater Gabrielle menu” i kommentarfeltet.

Få de nyeste tilbud før andre


Beklager


Det var det forkerte link og pris

Dagens oplevelse er: 6-Retters aftenmenu hos Odette