Kurv

6-retters Aperitivo menu på Botti

300,- /150 ,-

En vinbar skabt af tre af Københavns førende eksperter inden for mad og vin.


KØB

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

6 retters Apéro menu

00
dage
:
00
timer
:
00
minutter
:
00
sekunder

Udsolgt!

100%

300,- / 150,-

Start det nye år med en uforglemmelig aften på Botti, den charmerende vinbutik og bar beliggende på historiske Gammel Kongevej 107 i hjertet af Frederiksberg.

Forestil dig en aften, hvor tiden står stille, og hver smag tager dig med på en rejse. Det er visionen bag Botti, skabt af tre af Københavns mest anerkendte mad- og vineksperter: Bo Bratlann, Nicolaj Køster og Stefan Jensen.

Bo Bratlann, med sin rige erfaring fra Formel B, Noma og Amass, Nicolaj Køster, den kreative kraft bag køkkenet på No. 2, og Stefan Jensen, hjernen bag vinbaren Terroristen.

Sammen har de forenet deres viden og erfaring for at skabe en vinbar og butik, der ikke blot kender til, men også fejrer verdens fineste vine til overkommelige priser. Hos Botti er der lagt vægt på klassiske smage og sublim gæstfrihed.

Oplevelsen du får:

Dyk ned i Bottis Aperitivo menu, der består af 6 lette småretter, perfekte til at starte din aften på Botti, inden byens lys kalder, eller til at fordybe dig i den autentiske atmosfære og det store udvalg af vine hele aftenen. Menuen ændrer sig efter sæsonen og byder fx på delikatesser som håndplukkede oliven og knasende røgede mandler, store saftige sardiner med en smagfuld Romesco sauce. Frisk og cremet burrata, der smelter i munden, sprøde grissini toppet med en lækker bønnecreme, og til sidst Bottis berømte toast – en sand smagsoplevelse.

Lad Botti være din destination for en aften, hvor mad, vin og atmosfære smelter sammen i en uforglemmelig oplevelse.

Adresse:

Gammel Kongevej 107, 1850 Frederiksberg C

www.botti.dk

Indløsning:

  • Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb et eller flere.
  • Værdibeviset indløses hos Botti.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. marts 2024
  • Værdibeviset kan bruges tirsdag - lørdag.
  • Hvert værdibevis kan kun benyttes til Bottis Aperitivo menu.
  • Det er vigtigt at bemærke, at Botti ikke accepterer reservationer men kun walk-ins.

Få de nyeste tilbud før andre